Kerstmenu’s van de Leusdense ondernemers
Horeca-ondernemers worden zwaar getroffen door het coronavirus. Afgelopen maanden ging het goed, maar nu zitten we opnieuw in een lockdown. Binnenkort gaat #SteunHorecaLeusden op pad en tillen we samen met de ondernemers #SHL naar 2.0! Steun de lokale ondernemers door een gerecht af te halen via deze website!
Volg het Steun Horeca Leusden journaal op onze socials!
Te bestellen tot: 21 december 2020
kerstmenu €42,50
borrelplank €15,- p.p.
Afhalen op:
24 december tussen 12:00 – 17:00 uur
25 december tussen 12:00 – 17:00 uur
26 december tussen 12:00 – 17:00 uur
Trio van vis
zeeduivel met Pata Negra | tonijn sashimi | zalmbombe
wijnsuggestie: Yalumba Y Chardonnay
* * * *
Tournedos
groene asperges | bospeen | Pedro Ximenez jus | krokantje van Parmaham | aardappelquiche | stoofpeer
wijnsuggestie: Salentein Malbec
* * * *
Wildbouillon | madeira truffelroom
Chocolade
brownie | chocolade bonbon | vanillemascarpone | witte chocolade parels | sticky toffee
wijnsuggestie: Casa de la Ermita Dulce tinto Monastrell
Bij het reserveren van het menu, wordt automatisch gevraagd om een keuze te maken uit één van de volgende pick-up momenten:
Donderdag 24 december tussen 15:00 & 20:00
Vrijdag 25 december (1e kerstdag) tussen 11:00 & 15:00
Zaterdag 26 december (2e kerstdag) tussen 11:00 & 15:00
Voorgerecht
Ambachtelijk bereide pompoensoep met crème fraîche, zonnebloempitten en verse kruiden & krokante broodstengel
Hoofdgerechten
Peperroom jus, Rode wijn saus, Spruitjes met krokant spek (spek apart geleverd), worteltjes met honing glaze en pistache, Yorkshire pudding, Velvet puree met bieslook & appel-peer compote.
Alles word huisgemaakt en met verse producten bereidt.
Dessert
Taartje van chocolade, Oreo en kers met pannacotta van vanille.
LET OP: WIJ BEZORGEN HET KERSTMENU OP DONDERDAG 24 DECEMBER TUSSEN 17:00-20:00 UUR
Met afrekenen maakt het dus niet uit welke datum en tijd u kiest.
Chefs Trio
Zalmbonbon met Hollandse garnalen
Paté met Cranberry compote & Pistachekruim
Carpaccio Classico
Diner
Langzaam gegaarde hertensukade in Rode Wijnsaus
Bouquet van Haricots verts
Stoofpeertjes
Aardappelgratin
Grand Dessert
Mini Red Velvet Cupcake
Brownie
Passievolle Panna Cotta
Bestellen kan eenvoudig via de mail: info@yellowkitchen.nl U ontvangt ALTIJD een bevestiging en aansluitend een TIKKIE of factuur voor de definitieve reservering. Voor vragen of opmerkingen bel gerust: 06-48074089.
Voorgerechten om te delen:
- Gerookte zalm met geitenkaaspoffertjes en bieslook hangop
- Charcuterieplankje met lokaal desembrood en boter
- Burrata met gepofte tomaat en olijfolie (V)
- Pastinaaksoep met peer en amandel (V)
Hoofgerechten om te delen:
- Langzaam geroosterde Kerstham geglaceerd met Dijonmosterd en suikerstroop
- Aardappelgratin met tijm en gruyère (V)
- Pompoen uit de oven met groene pesto (V)
- Geroosterde biet met balsamico en rucola (V)
- Appeltjes met kaneel en veenbessen (V)
Dessert om te delen:
- Pavlova Kerstkrans met room en rood fruit
Voor- en nagerecht worden bezorgd voor 17.30 uur. Hoofdgerecht tussen 18.00 en 20.00 uur. Bestellen of vragen?
WhatsApp nr. 06 58 97 53 68
mail info@dekorf.nl
Uiterlijke besteldatum is 23 december.
Kerstbrunch at home
Geniet van onze kerstbrunch € 24,50 p.p. – minimaal 2 personen
• Italiaanse tomatensoep
• Boerenham, serranoham, spianata romana, kalkoenrollade
• Jong belegen kaas, brie, geitenkaas
• Gerookte zalm, garnalen • Russische salade met gevuld eitje
• Gemarineerde groenten
• Jam en hagelslag
• Diverse luxe broodjes en kerststol
• Panna cotta met rode vruchten
SHARED DINING KERSTMENU
Voorgerecht Geserveerd op serveerschaal
• Oosterse biefstuksalade
• Japans kiprolletje met terriyakisaus en gemarineerde paddenstoelen
• Mousse van eend met chutney van gekaramelliseerde uitjes
• Zalmbonbons gevuld met palingmousse, garnalen en dille crème
• Vitello tonnato
• Salade Noël
• Luxe broodjes met smeersels
Tussengerecht
Licht gebonden gevogeltesoep met oesterzwammen
Hoofdgerecht
• Gevulde kalkoenfilet omwikkeld met spek, geserveerd met mousseline van aardappel en portsaus
• Bourgondische stoof van rundvlees
• Romige risotto met zalmreepjes
• Groenteschotel en aardappeltaart
Kerstdessert
•Panna cotta, tiramisu en chocolademousse
€ 37,50 p.p. minimaal 2 personen
KERSTPAKKET
• Witte wijn
• Rode wijn
• Kaasplank
•Toastje
• Smeerkaas
• Worst
• Chocolode nootjes
• Biologisch bier
• Geurkaars
• €10,00 Korf cadeaupas
• Sardientjes
• Joie de Vivre thee
De inhoud kan iets variëren
€ 44,95
Van donderdag 24 tot en met zondag 27 december kunt u bij ons een geheel verzorgd kerstdiner afhalen.
Met keuze uit 3 hoofdgerechten is er voor ieder een optie.
Bestellen kan in het weekend van
14:00 – 19:00 uur
en door de weeks van
12:00 – 15:00 uur.
De menu’s kunnen op dezelfde dag tussen 14:00 uur en 17:00 uur worden opgehaald.
Proeverij
Ossenstaartbouillon
Hertenrugfilet
Japanse zalm
Op de huis gebakken met teriyaki, sesam, edamame, paksoi en puree van truffelaardappel.
Chateaubriand +€5,-
Met jus, spuitjes en puree van truffelaardappel
Flensjes
Met warme kersen en chocolademouse
Openingstijden:
Woe & Do 17:00 – 23:00 uur
Vrij, Zat & Zo 15:00 – 23:00 uur
Keuken is open tot 22:00
Lunch alleen op afspraak
KERST ANTIPASTI SELECTIE DELUXE €50
-
Alain Caron’s rillettes van ibericovarken met cornichons
-
Filet Americain van hert & truffelperzik
-
Russiche salade & krab
-
Brioche met sobrassada & mosterdfruit
-
Pata negra & kapperappels
-
Truffeleiersalade & gerookte zalm
-
Garnalencocktail met rozenharissa
-
Truffelmanchego & kweepeergelei
-
Olijven
-
Pane carasau
KERSTMENU €45 per persoon
Terrine van krab & gerookte zalm, avocadocrème en dressing van 3 soorten ‘kaviaar’
of
Terrine van Provençaalse groenten, avocadocrème en dressing van 3 soorten ‘kaviaar’
—
Coquille, mulfilet, black tigergarnaal, gestoofde belugalinzen, botersaus met wortel & rozenharissa en chips van oerwortel
of
Geroosterde oerwortel & bieten, gestoofde belugalinzen, schapenfeta, botersaus met wortel & rozenharissa en chips van oerwortel
—-
Hertenbiefstuk, kastanjepuree, portsaus met cacao & chipotle, ratatouille van wintergroenten
of
Portobello gevuld met duxelles van paddestoelen & truffel, Mexicaanse saus van cacao en chipotle, ratatouille van wintergroenten
—-
MAZOKI’S KERSTDESSERT Christmascake met brandysaus Aardbeientriffle, Chocolademousse & chocoladecrunch
KERSTMENU inclusief bijpassende wijn €60 per persoon
Voorgerecht
Sashimi van tonijn en zalm, met wakame, sojasaus en wasabi dressing
Tussengerecht
Runderbouillon met kruidenomelet
Hoofdgerecht
Tournedos van Ossenhaas met rode wijn jus en aardappelgarnituur
Nagerecht
Italiaanse tiramisu
of
Kaasplankje
Kerstmenu 2020 afhaal
Graag uw bestelling zo vroeg mogelijk doorgeven i.v.m de drukte, met uw gewenste tijd om af te halen.
Bellen vanaf 13:00
Kerstmenu €38,- voor 2 personen
Mini loempia’s
Kipsaté
Gebakken banaan
Kipfilet met cashewnoten
Ossenhaas in zwarte bonensaus
Nasi, Bami
Kroepoek
Kerstmenu Deluxe €48,- voor 2 personen
Gebakken garnalen
Kipsaté
Gebakken banaan
Ossenhaas met champignons
Garnalen in pittige saus
Nasi, Bami
Cassave kroepoek
Vijfgangen kerstmenu bij jou thuis op tafel
Bestellen kan tot uiterlijk 22 december. Afhalen of bezorgen kan 24, 25 en 26 december tussen 12:00 en 16:00 uur.
€ 44,95 per persoon
Voorgerecht
Trio van hertenham, gerookte ribeye met paprika mayonaise en een mousse van wildpaté in een gelei van cranberry en pistache crumble
Bouillon
Ossenstaartbouillon met truffelroom
Tussengerecht
Taartje van kreeft met Granny Smith, knolselderij, sjalot, gember en kerriemayonaise
Hoofdgerecht (keuze uit)
vlees
Tournedos en runderstoofvlees met portsaus,
crème van wortel, aardappelpuree met truffel
en verse groenten
vis
Gebakken kabeljauw met saus van kreeft, crème van pastinaak, aardappelpuree en verse groenten
vegetarisch
Quiche met gebakken paddenstoelen, aardappelpuree met truffel, Parmezaan en verse groenten
Grand dessert
Chocolademousse, aardbeien bavarois, brownie, blondie en chocolade ganache
Deze kunt u nu al reserveren voor Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag.
Reseveer via 0629200634
Of stuur een Facebook Messenger bericht
Hoofdgerecht
Varkenshaas met gegrilde spek, Zaanse mosterdsaus en oesterzwam.